Skoria

Skoria eshte nje nen-produkt i procesit te shkrirjes se xehes. Jane dy lloje, te emruara skorie e konvertorit dhe elektroskorie, te cilat mund te perdoren per aplikime te ndryshme si pershembull per material izolimi, si nje grryes ose ne ndertimin e rrugeve. Gjithashtu shfrytezohet shume edhe ne industrine e cementit e cila e ben veqanarisht te perdorshem. Te dy llojet e skoria prodhohen ne NewCo Ferronikeli ne Drenas.
Skoria jone eshte e regjistruar nen rregullat e REACH.

Specifications