Media & Lajme

Kompania NewCo Ferronikeli është e hapur dhe transparente për të gjitha pyetjet e mediave. Ne inkurajojmë të gjithë përfaqësuesit e mediave që të na kontaktojnë për më shumë informacion.

Për çdo pyetje ju lutem na kontaktoni:  

Email: info@ferronikeli.com

Telefoni: + 383 38 585 000