Operator në Eskavator

16/01/2020 - 11:55

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.
Pozicioni:           Operator në Eskavator
Departamenti:    Departamenti i Prodhimit
Lokacioni:          Drenas, Kosovë