Inxhinier Projektues

16/01/2020 - 11:53

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.
Pozicioni:            Inxhinier Projektues
Departamenti:     Mirëmbajtje
Lokacioni:           Drenas, Kosovë