Zona e depozitimit të skories
Zona e depozitimit të skories
Zona e depozitimit të skories
Zona e depozitimit të skories

Zona e depozitimit të skories

27/11/2018 - 16:08

Qëllimi i këtij projekti është trajtimi i duhur i skorjes së furrës elektrike, duke u siguruar që puna është bërë në bazë të projektit të miratuar nga Qeveria. Përpjekjet më të mira janë bërë duke u vënë në përpjekje që të kthehet Depoziti i skories në hapësirë të gjelbër dhe miqësore fushën e mjedisit:

Të gjitha 7 shpatet janë të mbuluara në 90% me tokë dhe fara të barishteve
Deri në gusht të vitit 2015, u mbollën 787 pemë