Sigurimi

27/11/2018 - 15:48

Objektivat e sigurimit janë:

  • Mbrojtja e pronës dhe aseteve të Ferronikelit;
  • Reduktimi i rasteve të vjedhjes dhe përpjekjeve të vjedhjes së pasurisë;
  • Garantimi i sigurisë dhe sigurimi I personelit, kontraktorëve dhe vizitorëve;
  • Parandalimi dhe sigururimi që nuk do të ndodhin keqpërdorime që mund të dëmtojnë interesat e kompanisë.