NewCo Ferronikeli mbështet projektin në fushën e edukimit
NewCo Ferronikeli mbështet projektin në fushën e edukimit

NewCo Ferronikeli mbështet projektin në fushën e edukimit

27/11/2018 - 16:32

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2019/2020, Newco Ferronikeli për nxënësit e të shkollave fillore të rrethinës së Drenasit dhe Skënderajt,  dhuroi çanta dhe mjete shkollore. Çantat dhe mjete shkollore u dhuruan në bashkëpunim me komunen e Drenasit dhe shoqatën Islamic Relief.

Të gjithë nxënësit ju urojme vitin e ri shkollor , veçanërisht për më të vegjelit, që ulen për herë të parë në bankat e shkollës.

Me këtë rast drejtori i Drejtorisë Komunale të Arsimit z. Tafil Halilaj ka uruar nxënësit për fillimin e vitit të ri shkollorë dhe ka falenderuar kompanin NewCo Ferronikeli që për vitin e 10-të me radhë e ka ndihmuar nxënësit me paisje shkollore.

Projektet në CSR përfshijnë fusha dhe sektorë të ndryshëm të shoqërisë. Objektivi kryesor i kompanisë është mirëqenia e komunitetit të Drenasit, ku vepron, përmes partnerit të saj kryesor – Komunës së Drenasit .