Etika dhe parimet

Me mbi 800 punonjës, kompania përfaqëson punëdhënës të madh në Kosovë dhe është përgjegjës për të paktën 1500 punëtorë të tjerë të lidhur me furnizimin e fabrikës me lëndë të parë dhe logjistikë në Kosovë dhe Shqipëri.
 

image
image
image
image

Audienca dhe tregjet

Fabrika e ferronikelit operon në industrinë minerare, por metali vetë përdoret gjerësisht në sektorët e mëposhtëm:

Transport
Transport
Ndërtim dhe konstruksion
Ndërtim dhe konstruksion
Inxhinieri
Inxhinieri
 Mallra metalike dhe produkte të tjera
Mallra metalike dhe produkte të tjera

Për ne

NewCo Ferronikeli, është kompania më e madhe eksportuese në Kosovë.

Kompania është privatizuar me sukses që nga viti 2006, dhe tani në Gusht të vitit 2018 pas investimit nga ana e Grupit Balfin kompania ka planifikuar që të ndërmarrë hapa strategjikë për të siguruar zhvillimin dhe stabilitetin e mëtejshëm të kompanisë.

Kjo është një rrugë e sigurt për ta bërë NewCo Ferronikelin si prodhues strategjik në Kosovë dhe si lider në industrinë e ferronikelit në nivel global.

Kontakti

NEWCO FERRONIKELI COMPLEX L.L.C.

Tel: + 383 (0) 38 585 000

Fax: + 383 (0) 38 585 109

E hënë - E premte
8:00 - 16:00

Besim Mala Street no.227
13000 Gllogoc, Republic of Kosovo

Pyetjet tuaja

Na shkruaj